Controleer of je domeinnaam nog vrij is!

Unmanaged VPS

Specifieke hostingwensen? Met de unmanaged VPS pakketten van HappyHosting beheer je zelf je VPS. Deze servers zijn volledig door jou aan te passen naar jouw wensen. Ze zijn altijd beschikbaar en uiteraard schaalbaar. Stel nu je eigen VPS samen en start direct met je website of webapplicatie.

Snelle servers met de hoogste kwaliteit, optimale prestaties, stabiliteit en zekerheid dat je VPS blijft werken.

Beheer je server volledig zelf

Bij deze pakketten is wel enige kennis nodig van het beheer van een (virtuele) server en zijn dan ook minder geschikt als instappakket, zoals bijvoorbeeld Shared Hosting dat wel is.

Wil je het beheer niet zelf doen? Dan kunnen wij dit ook voor je doen. Als je hier gebruik van wilt maken of andere vragen hebt, neem dan contact op via 088 1160 901 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Voordelen Unmanaged VPS bij HappyHosting

  • Zelf je VPS beheren
  • Volledige flexibiliteit
  • Altijd beschikbaar
  • Schaalbaar
  • Per maand opzegbaar

Klantervaringen

Waarom Unmanaged VPS?

Een Unmanaged VPS (Virtual Private Server) is een server die door jou volledig naar jouw wensen kan worden ingericht.

Virtual houdt in dat de server de daadwerkelijke hardware deelt met meerdere, andere virtuele servers. Deze VPS-en zijn anders dan bij Shared Hosting, wel volledig van elkaar gescheiden, waardoor je geen problemen kunt ondervinden van wat andere serverbeheerders op hun servers uitvoeren.
Private betekent dat je server alleen voor jou beschikbaar is en zijn eigen diskruimte, processoren, geheugen en besturingssysteem heeft.

De VPS is later eenvoudig uit te breiden met meer geheugen, meer schijfruimte of extra processoren.
Zo is opschalen altijd mogelijk, zodra je het nodig acht. Downgraden van de schijfruimte is helaas niet mogelijk.

Al met al; een krachtige eigen server, tegen lage maandelijkse kosten.

HappyHosting kan, in overleg, ook maatwerk servers leveren. Hiermee kunnen we de server volledig inrichten voor de optimale situatie, bel hier voor met 088 1160 901 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Voor beheer en/of een SLA kun je bij onze moedermaatschappij Trans-iX terecht. Trans-iX is telefonisch te bereiken via 088 11 60 900.

domeinen-registreren