Online Backup

Denk je dat de back-up van je servers, desktops, laptops en andere apparatuur perfect geregeld is, lees dan toch even wat er allemaal bij kan komen kijken en wat HappyHosting voor mogelijkheden aanbiedt.

Naast de al bestaande gevaren voor je data, zoals brand of diefstal van je apparatuur, heeft online piraterij de afgelopen jaren ook een grote vlucht genomen. Denk aan phising of ransomware, waarbij je data soms geblokkeerd kan worden. Als je dan geen backup hebt, ben je volledig overgeleverd aan deze kwade krachten.

Zelf zorgen voor een adequate backup oplossing is altijd aan te raden, HappyHosting legt je graag alles uit, neem dus vandaag nog contact met ons op!

Online Backup

  • Altijd beschikbaar
  • Veiligheid boven alles
  • Ook na een calamiteit eenvoudig beschikbaar

Per Box
Back-up voor Microsoft 365
2,50 / Maand
25GB
Voor als je back-up voor Microsoft 365 wil
Bestel nu
Per site
Back-up voor je website
2,00 / Maand
25GB
Voor als je alleen back-up wil voor je website
Bestel nu
Pooled
Back-up storage
7,50 / Maand
50GB
Voor als je meerdere zaken wil combineren
Bestel nu

Klantervaringen

Waarom Online Back-up bij HappyHosting?

Alle apparaten kunnen stuk gaan. Virussen kunnen toeslaan en de kostbare data die op je apparaten staat kan verloren gaan. Een dagelijkse automatische back-up is echt geen luxe. Integendeel het is een noodzaak. De beste plek om de back-up te bewaren is buiten je (thuis)kantoor. Zo is je data ook veilig bij brand of diefstal. Op deze manier bespaar je ook kosten voor aanschaf en onderhoud van hardware, software en ook op elektriciteit.

Een online back-up, ook wel cloud back-up genoemd, is dus de perfecte oplossing. HappyHosting levert een uitgebalanceerd pakket online back-up diensten.
Wil je eerst advies, bijvoorbeeld over welk online back-up pakket je nodig hebt, of heb je een maatwerk verzoek? Neem dan direct contact met ons op via 088 1160 901 of stuur een bericht via het contactformulier.

backup-online-happyhosting