Wij adviseren om gebruik te maken van een FTP programma om bestanden te up- en downloaden van de website.
FileZilla is een gratis FTP programma, waar wij goede ervaringen mee hebben.

De inloggegevens worden bij registratie per mail  toegestuurd.
Mochten de gegevens niet meer bekend zijn, dan kunnen wij deze opnieuw instellen en weer toe sturen.

Als er gebruik wordt gemaakt van een ander FTP programma, zorg er dan voor de volgende instellingen:

• Gebruik expliciete FTP via TLS indien beschikbaar

Voor kleine handelingen is het ook mogelijk om gebruik te maken van de File Manager in het Controle paneel.