Hoe stel ik mijn e-mail adres in op mijn iPhone?

Ga naar de "Instellingen" knop op de IPhone

Kies "Mail, Contacten, Agenda"

Kies "Voeg account toe..."

Kies "Anders"

Kies "Voeg mailaccount toe"

Vul de gegevens in van je emailadres, welke je zelf hebt ingevuld via het controle paneel van je domein, of welke je van ons ontvangen heeft. Tik hierna op "Volgende"

Kies "IMAP" zodat je email op de server blijft staan en pas wordt opgehaald door je computer Vul bij Server inkomende post de gegevens in (mail.uwdomeinnaam.nl) met de aanmeldgegevens

Vul bij Server uitgaande post dezelfde gegevens in als voor de inkomende post.
LET OP!: De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn WEL vereist !

Klik "Ja" op de vraag "Wil je de account zonder SSL Configureren?"

Eventueel zijn er nog andere instellingen te maken op de IPhone.

Mochten de instellingen niet werken, kunt je het beste contact opnemen met je telefoonprovider

Zij zijn het beste bekend met jeĀ  telefoonabonnement en je toestel.